10 de des. 2008

El feixisme cavalca de nou (episodi 5.328)

El "sindicat" de funcionaris quintacolumnistes Manos Limpias, que té un fort seguiment entre els funcionaris de l'Ajuntament de Madrid, ha decidit posar una denúncia contra Joan Tardà, per haver fet una proclama a favor de la república i contra el Borbó, en un acte del seu partit. Tardà va acabar el seu parlament amb el crit "visca la república, mort al Borbó".

Els quintacolumnistes també han aprofitat per denunciar els Mossos i la Guàrdia Urbana, que eren presents a l'acte, per no haver detingut el diputat després de pronunciar les paraules en qüestió. Aquesta és la concepció de la policia que tenen aquesta mena de gent.

El suposat sindicat té connexions amb altres organitzacions neo-nazis. Anteriorment ja havien denunciat el president del parlament basc, els jutges Garzón i Del Olmo, a qui acusaven de destruir proves en relació a l'incident de l'11/M, i havia presentat queixes al denominat "defensor del pueblo" contra els matrimonis homosexuals, les seleccions d'esports catalanes i els Lunis. A ningú se li escapa que són una colla de freaks. Cert, però seria un error interpretar aquest fet com un atenuant.

9 de des. 2008

A Karzai li agradaria interceptar els avions americans

El president de l'Afganistan, Hamid Karzai, ha dit que li agradaria interceptar els avions americans que bombardegen pobles afganesos, però que s'ha de resignar perquè no té els mitjans per a fer-ho:
"We ... have no power to stop the planes, if we could, if I could ... we would stop them and bring them down," Reuters quoted the Afghan leader as saying. "If we had a chelak [a rock and string used to knock down kites], we would throw it and stop the American aircraft. We have no radar to stop them in the sky, we have no planes ... I wish I could intercept the planes that are going to bomb Afghan villages, but that's not in my hands."

7 de des. 2008

Maradona reconeix que Bush és un assassí


Fins i tot l'ex-futbolista Diego Armando Maradona, àlies "el Pelusa," gens sospitós de ser un agent comunista, ha acabat reconeixent que Bush és un assassí. També ha dit que els "grups que maten" no ho haurien de fer.

Finalment el temps va posant George W. Bush al lloc on es mereix, i els seus únics defensors a hores d'ara es van perfilant com una colla de papanates analfabets i recalcitrants.

6 de des. 2008

Fracassa el test del sistema antimíssils nord-americà

El test del sistema de "defensa" antimíssils que l'exèrcit nord-americà va dur a terme el passat divendres va fracassar espectacularment. L'objectiu del test, que no era altre que determinar l'eficàcia del sistema contra un míssil equipat amb contramesures, no es va aconseguir perquè el míssil, en contra del que estava previst, no va desplegar les contramesures i es va deixar interceptar sense oferir cap mena de resistència.

El general O'Reilly ha intentat treure importància al fracàs, assegurant que se sentia "extremadament satisfet". La Internacional Mediàtica, per la seva banda, no ha dubtat ni mig segon a qualificar el test fallit de "èxit", en una altra mostra de falta absoluta de rigor científic i imbecilitat manifesta.

La broma ha costat als contribuents uns 120 milions de dòlars, i en total uns 60.000 milions des del 2002, quan van començar el programa després d'haver cancel·lat el tractat de no-proliferació amb els russos.