10 de des. 2008

El feixisme cavalca de nou (episodi 5.328)

El "sindicat" de funcionaris quintacolumnistes Manos Limpias, que té un fort seguiment entre els funcionaris de l'Ajuntament de Madrid, ha decidit posar una denúncia contra Joan Tardà, per haver fet una proclama a favor de la república i contra el Borbó, en un acte del seu partit. Tardà va acabar el seu parlament amb el crit "visca la república, mort al Borbó".

Els quintacolumnistes també han aprofitat per denunciar els Mossos i la Guàrdia Urbana, que eren presents a l'acte, per no haver detingut el diputat després de pronunciar les paraules en qüestió. Aquesta és la concepció de la policia que tenen aquesta mena de gent.

El suposat sindicat té connexions amb altres organitzacions neo-nazis. Anteriorment ja havien denunciat el president del parlament basc, els jutges Garzón i Del Olmo, a qui acusaven de destruir proves en relació a l'incident de l'11/M, i havia presentat queixes al denominat "defensor del pueblo" contra els matrimonis homosexuals, les seleccions d'esports catalanes i els Lunis. A ningú se li escapa que són una colla de freaks. Cert, però seria un error interpretar aquest fet com un atenuant.