21 de gen. 2010

Es prepara una crisi humanitària a la Xina

Un estudi de l'acadèmia xinesa de les ciències socials afirma que cap el 2020 a la Xina hi haurà uns 24 milions d'homes incapaços de trobar una dona, com a resultat de la tradició dels avortaments selectius que ha arrelat en aquell país. El programador del fetchmail, Eric Raymond, elucubra sobre aquesta dada inquietant en el seu blog, fent una sèrie d'especulacions, i conclou que una gran guerra en els pròxims 10 anys serà "inevitable". Tanmateix, sembla poc probable que una simple guerra regional pugui mantenir distrets a tants milions d'individus. Si els pseudo-comunistes es veuen abocats a la guerra, és més raonable pensar que tindrà un abast intercontinental i milers de milions de soldats a cada bàndol. Caldrà, doncs, està preparats per l'eventualitat que l'actual insípid període d'entre-guerres deixi pas a una nova era de moviment i exitació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vols dir que n'hi ha per tant? Si a la Xina són 1300 milions de persones, cal pensar que més o menys la meitat són homes, o sigui uns 650 milions de persones. Aquests 24 milions representen aproximadament el 4% d'aquests 650. Tot i així, si això representés un problema, sempre podrien instaurar la poligàmia, o fer com ara, enviar la gent a l'estranger.

Odalric ha dit...

Pel to sembla que tinguis ganes d'aquesta nova "era de moviment i excitació"...

24 milions el 2020 voldrà dir que hi haurà 24 milions sobre uns 1.500 milions.... com bé diu l'anònim anterior, no sembla gran cosa.
Només que s'incrementi la vocació de monjos budistes (o potser ni això) i ja hi haurà dones per tothom.