6 de gen. 2009

La gran hipocresia dels Estats Units

El 1796, en el seu últim discurs com a president, George Washington va dirigir als ciutadans americans les següents paraules:


[N]othing is more essential than that permanent, inveterate antipathies against particular nations, and passionate attachments for others, should be excluded; and that, in place of them, just and amicable feelings towards all should be cultivated. The nation which indulges towards another a habitual hatred or a habitual fondness is in some degree a slave.


George Washington era un home relativament savi i sabia el que es deia. Es referia al sentiment de forta admiració cap a França que existia en aquella època als Estats Units. George Washington era un partidari de la justícia i sabia que el sentimentalisme només condueix a l'arbitrarietat, que és exactament allò oposat a la justícia.

Llastimosament, els ciutadans americans i, més concretament, l'aristocràcia dirigent americana, ja fa temps que van decidir ignorar les paraules de Washington, involucrar-se sentimentalment amb el projecte sionista i deixar de banda tota noció de justícia, a no ser que aquesta coincideixi amb els interessos israelians.

La pregunta que ens hem de fer, davant l'entusiasme que demostren els Estats Units d'Amèrica per l'estat sionista, és per què no van oferir ells un petit tros del seu extens territori als jueus. Tothom sap que als Estats Units hi ha espai de sobres. Per què, en lloc de plantificar un estat enmig d'una regió, sense consultar-ho amb la gent que hi vivia, amb les conseqüències previsibles que això tindria, per què, en lloc d'això, no els hi van buscar un lloc en alguna part de Montana o Wyoming on els jueus poguessin viure sense tocar els pebrots a ningú?

La resposta a aquesta pregunta és la següent: Els Estats Units no estan disposats a donar ni un metre quadrat del seu territori perquè l'ocupi un estat jueu. No és cap sorpresa, tampoc van permetre un estat indi, i això que els indis no venien de fora, ja hi eren abans que arribessin ells.
Els Estats Units exigeixen que els països àrabs facin una concessió que els propis Estats Units no estan disposats a fer. Exigeixen que els àrabs s'apartin i facin lloc perquè s'instal·lin els jueus, quan ells són els últims que s'aparten per a fer lloc a ningú. Vet aquí, amics meus, la gran hipocresia dels Estats Units.