Quin interès té la OPE en la política australiana, ho desconec. He de suposar que deuen tenir alguna mena d'acord amb algunes empreses. Típicament les mega-empreses volen patents de programari, perquè aquestes mega-empreses tenen la major part de patents en qualsevol camp, i podem estar segurs que si Austràlia legalitza les patents de programari, pràcticament la totalitat de les patents estaran en mans d'empreses estrangeres que llavors tindran l'oportunitat de demandar els australians que cometin el terrible error d'escriure qualsevol programa informàtic.El video de l'entrevista es pot trobar a IT News.
Intenten que sembli que hi ha uns experts de veritat i que ens hem de creure el que diuen. Però seria un error terrible si Austràlia es deixa seduir per aquesta operació del lobby pro-patents. No existeix cap problema que requereixi una solució com les patents de programari. Sense patents de programari, si vols escriure un programa ho pots fer, després em pots donar una còpia a mi, o vendre'm una còpia a mi, i cap de nosaltres serà demandat per l'IBM, Microsoft o qualsevol empresa de patents, empreses que es dediquen a col·leccionar patents amb l'únic objectiu d'amenaçar i demandar la gent.
23 de set. 2010
Stallman irromp en el Congrés Mundial d'Informàtica
El president de la Free Software Foundation ha orquestrat una protesta silenciosa durant la intervenció de l'Oficina de Patents Europea, que segons Stallman, està intentant pressionar el govern australià amb l'objectiu que aquest reconegui les patents de programari.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada